Over ons

Je vakantie begint hier

Een vakantie boeken? Dat moet leuk zijn. Helaas is het soms een chaotische zoektocht. Zeker wanneer je de beste prijs, een betrouwbare reisorganisatie, een goede accommodatie en een prettige vlucht zoekt. Bij Joop Vakantiereizen vinden we dat je tijdens je vakantie je vrijheid moet vieren, jezelf niets mag ontzeggen en onbezorgd van de mooie dingen in het leven moet genieten.

Kortom: dat je moet relaxen. En dat moet al meteen beginnen bij je zoektocht naar je ideale vakantie. Precies de reden waarom we Joop Vakantiereizen opgericht hebben. Bij ons boek je je vakantie zonder zorgen en ontdek je de mooiste plekjes van de wereld.

Altijd een reis naar je smaak

Droom je weg bij een all-in vakantie, een cruise of een verre reis? Sta je te popelen om op je ski’s of snowboard door de sneeuw te glijden, staat vakantie voor jou gelijk aan luieren in de zon of feest je er graag op los op een populaire jongerenbestemming? Is een huisje in een vakantiepark, kamperen in een tent of caravan of een autovakantie voor jou het zaligste wat er is? Je vindt op onze website altijd een bestemming die je helemaal op het lijf geschreven is. Het bespaart je pakken opzoekwerk.

Welk type vakantie je ook zoekt we hebben ze

Ga je liever op citytrip, golf- of wellness vakantie? Is je fiets je onafscheidbare partner om elke dag eropuit te trekken? Ben je single en wil je op vakantie graag andere singles ontmoeten? Neem een kijkje bij onze vakantiespecials. Je vindt er zeker een reis naar je smaak.

Relaxed boeken

We maken het je zo makkelijk mogelijk. Op Joop Vakantiereizen zoek en vergelijk je in enkele klikken alle reizen die je interesseren. Omdat we continu alle prijzen van de touroperators met elkaar vergelijken, vind je bij ons in een handomdraai altijd de beste deal voor je bestemming. Elke minuut van de dag zie je de actuele prijs. Met andere woorden: je boekt de beste reis tegen de laagste prijs. En geniet van de perfecte vakantie.

Op reis met de beste reisorganisaties

Boek bij ons een kwalitatieve reis bij een betrouwbare aanbieder? We selecteren onze partners zorgvuldig.

Handig extraatje: leuke vakantie-ideetjes

En zoek je inspiratie voor je volgende reis? Houd dan zeker onze blog in het oog. Regelmatig serveren we je een handige vakantietip of een leuk reisideetje.

Veel plezier met het vinden van je ideale vakantie!

Team Joop Vakantiereizen
Jouw Ontspanning Onze Passie

Nieuw: Actueel reisaanbod speciaal voor u geselecteerd Bekijken