Cruisewinkel logo

Het grootste aanbod aan cruises vindt u bij cruisewinkel.nl laagsteprijsgarantie en geen reserveringskosten met daarbij persoonlijke service. zie ook onze wereld cruises.

Starend over de blauwe zee, hoor je de golfslag tegen de boeg, de wind waait door je haren en je voelt de zon op je gezicht. In gedachten loop je nog door de authentieke straten van het oude stadje dat je vandaag bezocht en ruik je nog de intense geuren. Het was een geweldige dag. Je kijk uit naar de volgende haven, waar je een gave excursie hebt geboekt, een eilandtour met een 4WD! Nu eerst het 4 gangen-diner in het hoofdrestaurant van het schip, waarvan je weet dat de ober glimlachend je stoel voor je aanschuift en de kok zijn heerlijkste gerechten zal serveren. Het water loopt je al in de mond! Eigenlijk heb je best wel een beetje trek. Je hoeft niets te doen, aanschuiven en alleen maar te genieten.
Ja, dit is echt vakantie!

Bovenstaande is een hele realistische situatieschets. Cruisen is vooral zorgeloos genieten en verwend worden. Het kan zowel actief als passief zijn. Je bent op een schip op vakantie, je pakt je koffer slechts één keer uit en toch kom je (bijna) elke dag op een andere plek. Er zijn vele rederijen en die bieden ontelbare vaarroutes aan.

Echt voor elk wat wils. Op het schip zijn altijd restaurants en verschillende leuke bars. Afhankelijk van de rederij en de grootte van het schip is er veel te doen. Denk daarbij aan zwembaden, een spa, een fitnessruimte, een casino of wat dacht je van een zip-line, surf-rider of een schaatsbaan. Liever naar de disco of het theater of lekker een film kijken op een groot scherm. Het kan! Er is altijd wel iets te doen, niets doen is ook een optie! Kinderen hebben de tijd van hun leven, er zijn speciale kinderclubs waar ze met leeftijdsgenoten hele koele activiteiten doen. Steile wand klimmen of duiklessen? Kinderen kunnen met het gezin eten, maar ook in de club zodat de ouders een avond voor zichzelf kunnen hebben. Wil je in de Middellandse Zee de Griekse eilanden bezoeken, de Noorse Fjorden, een Caribische cruise of misschien naar Alaska? Er is zo veel mogelijk! Ook zijn er expeditie-cruises naar Spitsbergen of Antarctica. In opkomst zijn riviercruises onder andere op de Rijn, de Moezel, de Donau en de Seine. Dat is echt een persoonlijk verhaal. Elke rederij heeft een andere doelgroep. Aan de hand van je (cruise) wensen en voorkeuren weet jouw Personal Touch Travel adviseur altijd de juiste rederij te kiezen. De tijd dat je tijdens een cruise alleen maar “oude grijze mensen” zag, is echt voorbij. Tegenwoordig zijn er vele gezinnen en families die voor een cruise kiezen. Steeds meer jonge stellen vinden cruisen de ultieme vakantiebestemming. Neem de prijs van een goed vier sterren-hotel, tel daar de prijs van alle maaltijden bij op en je bent er al. Zeker wanneer je in Nederland al aan boord gaat, scheelt dat ook nog eens een vliegticket! Je kunt het verder zo duur maken als je zelf wilt. Water-, soda- of drankenpakketten kunnen een verstandige aanvulling zijn. Excursies vooraf boeken ook. Dan weet je zeker dat de excursie niet uitverkocht is. Uiteraard kan je er ook zelf te voet op uittrekken en zo een heerlijke dag hebben.

Nee, toegegeven je kunt niet van boord wanneer je vaart, maar dat is meestal ’s nachts. Overdag lig je in de haven, vaak al voordat je wakker bent.
Plus een schip is zo groot, de grootte van een heel groot resort is er niets bij. Je kunt op een schip uren dwalen zonder je te vervelen en zonder twee keer op dezelfde plek te komen.

Populaire Regio’s

Afrika Cruise, Alaska Cruise, Amazone Cruise ,Antarctica Cruise, Atlantische Oceaan Cruise, Australië Cruise, Azië Cruise, Azië en Emiraten Cruise, Britse Eilanden Cruise, Canarische Eilanden Cruise, Caraïben Cruise, Doorvaart Suezkanaal Cruise, Galápagos Cruise, Groenland Cruise, Hawaii Cruise ,IJsland Cruise, Indische Oceaan Cruise, Mexicaanse Riviera Cruise, Middellandse Zee Cruise, Midden-Amerika Cruise, New England Cruise, Nieuw-Zeeland Cruise, Noord Amerika Cruise, Noordelijk Europa Cruise, Noord-Oostzeekanaal Cruise, Noord-Pacific Cruise, Noordpoolgebied Cruise, Noordzee Cruise, Oost-Azië Cruise, Oostelijke Caraïben Cruise, Oostelijke Middellandse Zee Cruise, Oostkust Verenigde Staten Cruise, Oostzee Cruise, Panamakanaal Cruise, Rode Zee Cruise, Trans-Atlantisch Cruise, Wereldcruise Cruise, Westelijke Caraïben Cruise, Westelijke Middellandse Zee Cruise, West-Europa Cruise, Westkust Verenigde Staten Cruise, Zuid-Amerika Cruise, Zuidelijke Caraïben Cruise, Zuidoost Azië Cruise, Zuid-Pacific Cruise, Zwarte Zee Cruise.

Bekijk de website

Reis naar deze landen met Cruisewinkel:

Britse Maagden eilanden
Britse Maagden eilanden

De Britse Maagdeneilanden staan bekend om hun uitgebreide keuken en als strandbestemming met alles wat daarbij hoort. De Britse Maagdeneilanden hebben een kustlijn met vele witte zandstranden, heldere wateren en...

Lees meerBoek direct

Boek een thema reis met Cruisewinkel:

Cruise vakanties
Cruise vakanties

Nog nooit op een cruise geweest? Maar stiekem toch benieuwd wat het nou precies inhoudt?

Lees meerBoek direct
Wereld Cruises Reizen
Wereld Cruises Reizen

Een cruisereis is bestemmingen bezoeken in een drijvend super de luxe hotel met alles erop en eraan. Wil je het liefst zoveel mogelijk vakantiebestemmingen ontdekken, maar heb je geen zin...

Lees meerBoek direct
Nieuw: Actueel reisaanbod speciaal voor u geselecteerd Bekijken