Vaar vakanties

Vaar vakanties

Een vaarvakantie is de ideale manier om te ontspannen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Bovendien is een vaarbewijs of ervaring helemaal niet nodig.

Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. Een sluis! De sluiswachter heeft de sluisdeuren al opengezet en rustig vaart u de sluis binnen. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte. U bepaalt zelf hoelang u aangemeerd blijft, wil u wat meer tijd om een dorpje in de buurt bezoeken, geen probleem! ´s Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord. En na een heerlijke maaltijd kruipt iedereen onder de lakens, het zachtjes kabbelende water wiegt u al vlug in slaap.

Boeken bij:

Goed Idee Reizen
Goed idee reizen is een christelijke reisorganisatie en biedt veel reizen voor 50+ers. Bijbelse reizen, groepsreizen, vaarreizen en nog veel meer. Allerlei vakanties met een verhaal.
Lees meerBoek direct
Nieuw: Actueel reisaanbod speciaal voor u geselecteerd Bekijken