Vliegmaatschappijen

Vliegmaatschappijen

Boeken bij:

TuiFly
Het biedt vliegtickets aan naar alle zonnige bestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. In de winter wordt er zelfs naar het feeërieke Finland van de Kerstman gevlogen! Het aanbod van de vluchten hangt wat samen met de toeristische seizoenen. Zo vlieg je bijvoorbeeld van april tot eind oktober naar het heerlijke Ibiza of Kreta, terwijl je naar de typische winterzonbestemmingen Benidorm en Tenerife het ganse jaar door vliegt. Vertrekken doe je vanop de grote luchthaven van Brussels Airlines in Zaventem of vanop één van de regionale luchthavens: Charleroi, Luik, Antwerpen of Oostende. Vliegen vanop de regionale luchthavens is overigens vaak goedkoper. Er zijn op Liège Airport misschien wat minder fancy winkeltjes, koffiebars of restaurants maar je zit wel sneller op het vliegtuig! De luchthaven is er trouwens supermodern. Je wil naar een heerlijke plek met veel zon, een fris zwembad en lekker eten? Kies je volgende vakantie dan uit het rijkelijke aanbod van TUI! Deze grote reisspecialist brengt je naar tropische stranden, inspirerende steden en prachtige natuurlandschappen. Mix verschillende culturen met adembenemende landschappen en kies voor een perfecte zonvakantie in één van de landen rond de Middellandse Zee. Wie liever wat verder vliegt verblijft in een all inclusive hotel of luxueuze strand hut op de Caraïben. TUI laat je de wereld zien! Goedkope, comfortabele chartervluchten boek je bij TUI fly! Vertrekken doe je vanop Brussels Airport of vanop een regionale luchthaven. TUI fly vliegt je naar de meest zonnige paradijzen maar ook naar hippe steden en naar Lapland. De prijzen zijn sowieso al interessant, maar de last minutes verleiden je helemaal! Goedkope vluchten voor méér dan 100 bestemmingen. Zo vertrek je goedkoop naar Ibiza, Barcelona of Alicante. Wie houdt van extra comfort boekt voor €50 een Fly Deluxe bij zijn ticket. Daarbij geniet je van de Fast Lane, een krant én champagne.
Lees meerBoek direct
Vliegwinkel.nl
Op zoek naar goedkope vliegtickets? Vliegwinkel.nl helpt je bij het vinden van de goedkoopste en beste vluchten. Zo boek je jouw vliegtickets snel en gemakkelijk, waar je ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik tijdens het zoeken de filters en selecteer bijvoorbeeld een bepaalde vertrekluchthaven, airline of soort vlucht (direct of met een overstap). Zo krijg je een goed overzicht van de meest relevante vluchten voor jou! Vluchten naar alle continenten.
Lees meerBoek direct
Vluchtboeken
Het vakantiegevoel begint bij het uitzoeken van je bestemming en boeken van je tickets. Wij doen dan ook onze uiterste best om dit zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. Na het invullen van jouw favoriete bestemming gaat onze computer voor je aan de slag. Naast een lijst met alle mogelijkheden, krijg je direct de beste, snelste & goedkoopste optie te zien.
Lees meerBoek direct
Nieuw: Actueel reisaanbod speciaal voor u geselecteerd Bekijken